dissabte, 28 d’octubre del 2017

TRANSELVA 2017

Clica sobre les imatges i baixa-te-les, les veuràs més grans.
Enguany 13 alumnes i 2 professors de l'Institut Montsoriu hem participat a la 2ª edició de la Transelva, els deis 26 i 27 d'octubre. L'itinerari ha començat a Arbúcies on han arribat els alumnes dels altres cinc instituts: a peu els de Sant Hilari, en autocar els de Santa Coloma de Farners i Vidreres i  en vehicles compartits Hostalric-Breda i RiellsViabrea.  En total hi hem participat més de 70 persones.

A 2/4 de 10 en punt hem sortit seguint el camí cap al Castell de Montsoriu on hem arribat a a 2/4 d'1. 
Hem fet la visita i hem dinat. Hem iniciat el descens a les 2/4 de 4  i a les 1/4 de 6  ja érem a la Bassa del Molí de Breda. De 6 a 7 hem visitat el campanar, les restes de  l'antic monestir i el museu Aragay. Finalment ens hem instal·lat al poliesportiu a les 8, on hem sopat, conversat i dormit (?).
L'endemà ens hem llevat a les 7 i a 2/4 de 9 ja tornàvem a caminar. A 1/4 d'11, després de travessar la carretera amb ajuda dels Mossos i la Tordera tonificats per  la frescor de l'aigua als peus descalços,  ja estàvem a Les Llobateres.  Hem mirat a través de l'aguait el paisatge, els pocs ànecs i el bernat pescaire que s'han deixat veure  i hem esmorzat. Al terme de Sant Feliu de Buixalleu, ens hem aturat una estona al Gorg de Perxistor absn d'arribar a Hostalric cap a la 1 del migdia.
Allà alguns hem visitat les instal·lacions del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Elaboració de productes alimentaris, que ens han preparat el sopar i el mejar del segon dia, i hi ens ha agradat  veure un parell d'exalumnes del Montsoriu.